About me

Mă numesc Ciurdea Liviu-Bogdan, născut în cel mai nordic oraș din România, Darabani. M-am născut în vara anului 96, pe 13 iunie.

Hobby-uri nu prea cred că am, sau cel puțin asta cred eu, am doar lucruri de făcut care îmi plac, o ieșire în oraș, cu prietenii, la o bericica. Îmi mai place să mi petrec timpul în fața pc-ului,e relaxant pentru mine, văd multe lucruri intr-un cadru atât de mic și plăcut! Nu prea sunt eu genul ăla de persoană care să încerce lucruri noi, nu prea mă fascinează ideea asta, lucrurile care le fac, sau care le știu, la ele rămân,probabil chiar ăsta e motivul pentru care sunt o persoană mai monotonă într-o mare parte a timpului.

Mă bucur de niște prieteni pe placul meu, eu sunt de părere că prietenii îi numești pe aceia în care te regăsești, cu care te asemeni. Dacă cu prietenii stau bine, nu pot spune același lucru despre situația amoroasă, pe partea asta sunt prea stângaci pentru a avea parte de una, și nu mai continui că ar trebui să spun de stângăciile mele și nu prea îmi amintesc cu drag!

Îmi place să mă uit la filme, deși înainte nu le vedeam rostul, la fel și cu serialele, mi se părea ciudat să stai să urmărești un serial atâta timp, fiind obișnuit să văd toată povestea într-un film de două ore, dar se pare că aveam o mentalitate stupidă. Acum aștept cu nerăbdare următoarele episoade, sau mai bine zis aștept să continue povestea la câteva seriale (Quantico, Signifient mother,Blindspot ) pe care vi le și recomand totodată!

Aici mă opresc să mă descriu, cel puțin pentru moment. Mulțumesc că ai citit descrierea și sper să mi citești blogul în continuare

Da mai departe