Lifestyle

Cum se interpreteaza ?

Saaalutăm!

Mă zgârie rău pe creier faptul că am atâtea idei pe care le-aş împărtăși cu voi dar nu reușesc să le transcriu din mintea mea pe blog. Dar cum spun unii “ce să faci!?!”. Ieri seară, în drumul spre casă, vorbind “cu fosta prietena” (daca as putea-o numi asa) mi-a trecut prin cap ca ar fi o treabă bună să vă mai împărtășesc din momentele mele penibile  (mai mult sau mai puțin), care nu sunt tocmai puține . Sunt destul de profesionist în a o da în bară sau a face-o de oaie, dezamăgitor pe moment și amuzant după 😶.

Cum ziceam, în timp ce vorbeam cu fosta, actualmente ‘amica mea’, mi-am amintit o fază destul de penibilă  (acum, nu îmi dau seama dacă eu am fost ăl’ mai penibil sau ea, sau posibil să fi fost amândoi 😂). Eram pe la începutul unei presupuse relație,  de fiecare dată îmi demonstra că nu era defapt persoana pe care o cunoaștem / vedeam eu înainte.  Era vineri seară, majoratul unei prietene de-a ei. Pentru mine o altă vineri seară cu prietenii mei

, dar care avea să aibă alt fina!❤ Mă sună la o oră mai târzie decât cea programată,  merg frumos să mă întâlnesc cu ea ca apoi să o duc acasă, obișnuit fiind să mai pierdem timpul în mașină în apropierea casei ei. Ajunși acolo, săruturi, mai adânci ca de obicei  (că doar de,  alcoolul mărește pasiunea). Într un moment de tăcere, mă surprinde cu faptul că vroia să ne spunem câte un secret.  Sună bine, dar nu știam la ce secret mă puteam aștepta de la ea , sau ce secret aș fi putut să îi spun că multe nu am,  și care le am nu le spun! Bineînțeles, eram în postura în care trebuia să dezvălui primul secretul,  am spus eu repede ceva care părea a fi secret și m-am scos. Între timp, curiozitatea mă omoara, ce secret ar fi putut să îmi spună și să fie interesant pentru mine?! Subtil, îmi spune : ”- Știi,  vezi rochia ăsta? – Da,  ce-i cu ea? – Păi am tot căutat o lenjerie intimă care să se potrivească cu ea , și frate, niciuna, niciuna nu mergea!” Deja nu știam la ce să mă gândesc,  normal, aveam impresia că îmi spune asta deoarce ar fi trebuit să iau atitudine asupra unui fapt, dar având o discuție cu ea legată de un subiect mai delicat sigur nu era ceea ce mă gândeam eu. De acum,  o întreb : “-Așa,  și ce ai făcut până la urmă? “Păi tocmai că nu am făcut nimic, nu mi-am mai luat!” Deja începea să mă amuze discuția noastră, și încercam să îmi dau seama de ce mi-a spus ăsta.  Eram de o săptămână împreună, până în seara aia nu m-a lăsat să las mâna liberă 😂.  Și tocmai în seara aia îmi spune din propria inițiativă să las mână liberă și dacă nu mă înșel chiar ea mi-a condus-o la “destinație”.  Treaba asta si cu secretul zis de ea, mmmm, deja îmi parea evident că vrea mai mult,  dar  era genul de fata care nu spunea lucrurile pe fata, lasandu-le sa fie interpretate.

Deja îmi făceam scenariul în minte, am zis că urma să dau lovitura mai devreme decât m-aş fi așteptat.  Problema era cum să i spun, să sune cât mai frumos?!  A sunat  cum trebuia, sec, piperat cu puțin dulce! Până aici mi-a fost,  cum m-am gândit la așa ceva?  Cum am putut? Ce nesimțit am fost.  Imediat după ce i-am spus,  tresare în viteză și îmi spune “Cum să facem așa ceva? Parcă am discutat despre asta?!”. Ei da hai,  mi-a picat cerul în  cap când am văzut ce reacție are,  după faptul că mi-a oferit o mărire de acces și  mi-a spus acel “mare secret”  la ce m-aș fi putut gândi? Acum mă gândesc că ar fi fost vreun apropo să îi cumpăr o lenjerie intimă potrivită rochiei, că după părerea mea nu știu de ce mi-a spus asta. Sau o fi normal ca într o relație de o săptămână să ne împărtășim astfel de lucruri? ! La unii o fi , dar în contextul ăla nu mă puteam gândi decât la etapa următoare,  asta până să am DA-ul meu și NU-ul ei. ..😂 imediat după încheierea discuții ne-am afundat în săruturi, dar eu tot cu gândul la asta, mi-a stat în cap vreo două zile până să despic firul în patru..

Nu știu cum se interpretează întâmplarea asta a mea, dar eu deja am încadrat-o la categoria “dat în bară / interpretări greșite / penibil” . Supărător pe moment, destul de amuzant după!

Da mai departe

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *